Aanbod E-learnings

E-learnings van The Future Group & UDEMY

E-learnings zijn niet meer weg te denken uit de TFG-Academy. Niet vreemd, want als ondernemer kun je op deze manier in je eigen tempo leren, waar en wanneer je dat zelf wilt.

Je kan kiezen uit een breed aanbod van eigen E-learnings, maar ook uit die van Udemy for Business. Met dit brede aanbod is er voor elke IT professional een passende E-learning.

Mocht je toch iets missen, laat dit ons vooral weten zodat wij ons aanbod kunnen optimaliseren. Samen ondernemen is immers leuker dan alleen.

SKillsTown

500+ actuele trainingen: Onbeperkt online leren!

Als ondernemer bij The Future Group heb jij nu toegang tot een breed scala aan trainingen. Zodat jij naast de nodige technische kennis, ook kunt werken aan je persoonlijke vaardigheden. Klik rond en doe alle kennis op die jij je eigen wilt maken, in het tempo dat bij jou past. Samen ondernemen is niet alleen leuker, het maakt ook slimmer dan alleen.

E-learnings van Udemy

ALLE MATEN KRIJGEN KORTING

The Future Group heeft met Udemy for Business een vooruitstrevend leerplatform opgezet. Udemy is gemaakt voor ondernemers die voorop willen lopen op het gebied van innovatie en biedt altijd en overal relevante, boeiende leerinhoud. Met meer dan 3000 cursussen van hoge kwaliteit die worden gegeven door toonaangevende experts en praktijkmensen, zal je hier je ontwikkeling een extra boost kunnen geven. 

Featured Learning Journeys on SAP Learning Hub, professional edition

Your digital school solution for SAP software skills.

Webinars van The Future Group

Webinars terugkijken

De Webinars die gegeven worden door The Future Group zijn terug te vinden in de E-learning module. Hier zijn Webinars vanuit ervaringen van ondernemers tot aan hands-on sessies terug te vinden. We behandelen onderwerpen als financieel, juridisch, marketing, netwerken, strategie, commercie en waardecreatie. De E-learnings binnen The Future Group zijn nog volop in onwikkeling, hou ons in de gaten.  

VRAGEN OVER ONS AANBOD?

Neem contact met ons op

Mocht je vragen hebben over ons aanbod of de samenwerking met Udemy? Neem dan contact met ons op, wij staan altijd open voor feedback of verdiepingsvragen. Je kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 17:00 uur op 079-36 32 905. Ook kun je ons bereiken via het contactformulier, hier werken wij met een responstijd van 24 uur.
Servicedesk Servicedesk Academy service