Martijn de Jong

Docent

In de huidige markt is het op peil houden van kennis essentieel voor jouw persoonlijke marktwaarde. In diezelfde snel bewegende markt wordt tegenwoordig ook steeds meer gevraagd op het gebied van sociale- en communicatieve vaardigheden (softskills). Ook dit vinden we bij TFG erg belangrijk en daarom zetten we nu de eerste stappen in het aanbieden van persoonlijke ontwikkeling op dit vlak door middel van het Insights Discovery model. Het Insights Discovery model geeft je inzicht in gedragsstijlen bij jezelf en bij mensen in je omgeving.

Trainingen:

Insights Discovery voor maten (open inschrijving)
Als ondernemer binnen de ICT is het nut van jezelf ontwikkelen op technisch inhoudelijk vlak voor iedereen helder. In een snel bewegende markt moet je bijblijven qua kennis om je persoonlijke marktwaarde op peil te houden. Voor The Future Group is de marktwaarde van onze aangesloten specialisten natuurlijk ook van groot belang. Mede daarom is ooit het opleidingsbudget beschikbaar gesteld en stimuleren we alle maten om zichzelf vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen.

Maar hoe kijken we nu naar ontwikkeling op persoonlijk vlak?

In diezelfde snel bewegende markt wordt ook steeds meer gevraagd op het gebied van sociale- en communicatieve vaardigheden, de zgn. softskills. Ook dit vinden we bij TFG erg belangrijk en daarom zetten we nu de eerste stappen in het aanbieden van persoonlijke ontwikkeling op dit vlak middels het Insights Discovery model.