Prowareness Training

Docent

Trainingen:

Inhouse Lean Startup training (13 & 14 december 2017)
Een startup is een instituut van mensen (bedrijf / afdeling) opgericht rondom een nieuw product of nieuwe service onder extreem onzekere omstandigheden, of met andere woorden: innovatie. In die zin is de term startup van toepassing op zowel bestaande bedrijven (ook de grotere), als nieuwe bedrijven. Vind jij ook dat innovatieve ideeën structureel meer ruimte moeten krijgen binnen jouw organisatie? Vind jij ook dat innovatie projecten meer moeten focussen op de klant en continu bijgestuurd moeten worden op klant-feedback? Vind jij ook dat je sneller moet innoveren om de concurrentie voor te blijven en de klantverwachtingen te overtreffen? Deze tweedaagse Lean startup training kan jou helpen om Lean startup te gaan toepassen of naar een hoger plan te tillen!Prince2 Agile Training TFG by Prowareness
Het Agile werken is een werkwijze waar steeds meer professionals mee geconfronteerd worden. Is de werkwijze wel een oplossing voor iedere situatie? Wat nou als je bij bepaalde projecten vooraf al weet wat er opgeleverd moet gaan worden? De Prince2 Agile training geeft praktische handvatten om in dit soort situaties de beste oplossing te vinden.
Scaled Scrum Professional
Het betreft een InhouseScaled Professional Scrum (SPS) training op het gebied van Scaled Professional Scrum, bestaande vier dagdelen. De training heeft een sterk interactieve opzet, waarbij The FutureGroup zelf aan zet is om een aantal onderwerpen en cases toe te voegen, echter komen de volgende onderdelen komen altijd aan bod:

De theorie en principes van Nexus.

De Nexus in actie.

Het in kaart brengen van de Nexus.

De geschaalde Agile planning.

De Nexus+.