• Creative thinking / ideation Masterclass

  850

  Ik wil mijn creativiteit leren aan te boren, om out – of the box ideeën of perspectieven te kunnen generen voor mijn klanten met impact.


 • Training
 • Programma
 • Certificaten
 • Praktische info
 • Docenten
Wat houdt de training in?

In deze masterclass gaan we aan de slag om jouw creativiteit te stimuleren. Iedereen heeft een creatief brein, wij zorgen ervoor dat je deze kunt aanboren en inzetten. We leren je een frisse kijk te ontwikkelen zodat je, indien de situatie dat vereist, van de gebaande paden kunt afwijken. Uiteraard met als doel impact te maken in jouw omgeving.
Het ontwikkelen van creatviteitsskills is uitermate geschikt voor personen die vanuit een IT perspectief willen doorgroeien naar business partner om hun impact te vergroten. Uitdagende omgevingen vragen om niet alledaagse oplossingen.. Die skills kun jij aan het einde van deze training aan je rugzak toevoegen.
Voor wie is de training bedoeld?
Voor professionals die hands on een boost willen geven aan hun creativiteitskracht om hun impact te vergroten.
Trainingsprogramma

• In deze masterclass starten we met het ontleden van het creatieve brein en de denkpatronen van mensen. Op een interactieve en speelse wijze worden er creativiteitstechnieken geleerd en ervaren. Juist ervaren, meedoen en uiteindelijk ook zelf faciliteren zorgt ervoor dat het geleerde tijdens deze masterclass blijft “plakken”. 

• De masterclass bestrijkt één volle dag van 8 uur die, dat beloven we, voorbij zal zijn voordat je er bewust van bent. Gelukkig krijg je alle materialen mee en kun je er vervolgens zelf mee verder.

Wat ga je doen in 1 dag?

In een co-creatie masterclass leren wij je alles over de do’s, dont’s en creatieve technieken in een goede brainstorm. Maar je gaat het vooral ervaren met de case die wij ter beschikking stellen. Iedereen heeft een creatieve kant, jij ook! 

Wat levert het op?
• Je leert over jouw creatieve breinen en de denkpatronen van anderen
• Je ervaart de waarde van spelregels
• Je proeft aan diverse creativiteitstechnieken om tot vernieuwende ideeën en/of oplossingen te komen
• Je leert selectietechnieken om de beste ideeën eruit te pikken
• Je kunt een idee omvormen tot een concept
• Je hebt vooral een ontzettend leuke en inspirerende dag en krijgt handvatten die toepasbaar zijn in allerlei situaties waardoor jij het verschil maakt

Trainingsmomenten
maandag 01 januari (00:00-00:00)
Certificaten
Bewijs van deelname
Praktische informatie

Locatie :
The Future Group
Röntgenlaan 27
2719 DX Zoetermeer


Investeringsoverzicht:

Verkoopprijs TFG Maat: € 750,-

Verkoopprijs TFG Premium Partner: € 800,-

Verkoopprijs externe deelnemer: € 850,-

Prijzen zijn exclusief BTW

Algemene voorwaarden TFG-Academy zijn van toepassing.

(datum is nog nader te bepalen maar vanaf 8 inschrijvingen zal de dag in januari 2021 plaatsvinden)

Docenten
 • Kevin Hanemaaijer Kevin Hanemaaijer
  Als strategisch (digitaal) vernieuwingsexpert en innovatiepionier help ik organisaties te versnellen en oplossingen te creëren met impact. Mijn rugzak is gevuld met jaren ervaring in het helpen van corporates, MKB ondernemingen en start-ups door stappen te zetten naar het onbekende, de vernieuwing. Dat heb ik gedaan in diverse branches, waaronder de (financiële) dienstverlening, het (semi) publieke domein, mobiliteit, energie en gezondheidszorg. Nog steeds gaat mijn staart kwispelen als ik de innovatiekracht mag vergroten.
Aanmelden voor deze training
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

VRAGEN OVER DEZE TRAINING?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We beantwoorden graag al je vragen over deze training. Je kunt ons altijd bellen van maandag tot vrijdag van 08:00 - 17:00 uur. Via ons contactformulier krijg je binnen 24 uur antwoord.
Servicedesk Servicedesk Academy service