• Een marktconform Linkedin profiel

  270
  Het is niet de vraag óf je wat als zelfstandige met Linkedin moet doen maar wat jij ermee kunt en wilt!
 • Training
 • Programma
 • Certificaten
 • Praktische info
 • Docenten
Wat houdt de training in?

Hoe kun je door gebruik te maken van LinkedIn het jezelf als zelfstandig ondernemer makkelijker en efficiënter maken als het aankomt op lead generatie, klantenbeheer en opbouwen van klantvertrouwen. Het consultatieve aspect van jou als professional wordt steeds belangrijker.

Linkedin is met 8,9 miljoen leden - alleen al in Nederland - een waardevol bestand van mensen en bedrijven. Wat kan het voor jou betekenen als je gevonden wordt door opdrachtgevers? Hoe kom je zelf in contact met je ideale opdrachtgever? Een betrouwbare naam opbouwen is zeker voor maten een belangrijk onderdeel van je ondernemersstrategie. Opdrachtgevers zoeken en controleren steeds vaker op LinkedIn. Het accent in het zaken doen ligt op het creëren van vraag en genereren van leads.

Wil je als zelfstandig ondernemer nog wel opdrachten genereren middels koude acquisitie?Als het via een warm of lauw contact kan gaat het dan niet veel makkelijker? En als iemand behoefte heeft aan jouw expertise kan hij je dan wel vinden? Als zelfstandig professionals of ondernemers mogen kiezen zullen ze vaak als eerste gaan voor warme acquisitie. Deals worden relatief snel gesloten en de opvolging en samenwerking verloopt vaak soepel, omdat je elkaar al kent. Het is dus van belang om te investeren in relaties voordat je ze nodig hebt.


Voor wie is de training bedoeld?
De training is bedoeld voor iedereen die meer uit Linkedin wil halen, gevonden wil worden, zichtbaar wil zijn en of pro-actief de markt wil benaderen.
Trainingsprogramma

Programma: 

- Wat de impact is van Linkedin voor ondernemers in Nederland;
- Hoe je je profiel zo inricht dat je vindbaarheid met de door jouw gekozen keywords groter wordt en hoe je dat kunt controleren;
- Wat een professionele profielfoto is;
- Hoe je een aantrekkelijk kopregel die triggert maakt;
- Hoe je een achtergrondfoto die je know-how ondersteunt door middel van show-how maakt;
- Hoe je de juiste instellingen hebt;
- Hoe je de ‘open to work’ button instelt;
- Wat het belang is van de juiste locatie;
- Hoe je een dubbeltalig profiel aanmaakt;
- Hoe je je concurrenten middels ‘ook bekeken’ uitschakelt;
- Hoe je een overtuigende samenvatting voor je klant maakt;
- Wat het belang is van endorsements;
- Wat het belang is van recommandaties en hoe je die vraagt.

Trainingsmomenten
vrijdag 22 januari (09:00-13:00)
Certificaten
Bewijs van deelname
Praktische informatie
In overleg met jou als deelnemer zal er een keuze zijn voor een remote training of fysiek te Zoetermeer of Tilburg
Docenten
 • Elton Backx Elton Backx
  Op zoek naar nieuw werk? Naar nieuwe klanten of opdrachtgevers? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wij weten allebei dat de invloed van sociale media toeneemt. Toch? Maar het blijft lastig om daar goed gebruik van te maken.

  Samen zorgen we ervoor dat we voor jou nieuwe kansen creëren op de (arbeids)markt. Ik breng je de fijne kneepjes van Social Selling bij. En ga er maar vanuit dat je binnen de kortste keren met potentiële kopers of werk- of opdrachtgevers om tafel zit. Sociale media is belangrijk en zal alleen maar belangrijker worden. Die slag wil je natuurlijk niet missen!

  Een tool als LinkedIn maakt je werk leuker en makkelijker. Echt! Je boekt meer resultaat door andere inzichten. Bedenk maar eens met welke 25 bedrijven je in contact wilt komen. Als je dat weet, ben je al een heel eind op weg. Ik help je bij de volgende stappen, zodat je ook daadwerkelijk op korte termijn bij die bedrijven aanschuift! Ik coach (individueel en in groepsverband), geef salestrainingen, social selling- en LinkedIn-trainingen aan bedrijven, werkzoekenden, studenten, sales professionals, ondernemers en zzp-ers.

  Mijn trainingen zijn scherp, ik ben kritisch, bevlogen en inhoudelijk sterk. Jouw vraagstelling is mijn uitgangspunt. En er mag natuurlijk ook gelachen worden. Hoe dan ook: linksom of rechtsom zorg ik ervoor dat jij aan het eind van de rit dichter bij je doel bent gekomen!
Aanmelden voor deze training
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

VRAGEN OVER DEZE TRAINING?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We beantwoorden graag al je vragen over deze training. Je kunt ons altijd bellen van maandag tot vrijdag van 08:00 - 17:00 uur. Via ons contactformulier krijg je binnen 24 uur antwoord.
Servicedesk Servicedesk Academy service