• Training
  • Programma
  • Certificaten
  • Praktische info
  • Docenten
Wat houdt de training in?

Big data projecten vanuit het perspectief van IT professionals zoals architecten en projectleiders/managers.

Door een combinatie van theorie en praktijkopdrachten binnen een eenvoudige case krijg je een beeld van het interessante werkveld rond big data en data analytics.

Voor wie is de training bedoeld?
De Masterclass Big Data voor projectleiders en architecten is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in Data Architectuur en meer specifiek voor Enterprise architecten,Informatie architecten, informatie analisten, projectleiders, analisten, BI developers, projectleiders en -managers en applicatiebeheerders. 
Trainingsprogramma

Op basis van een Big Data raamwerk worden de relevante aspecten van big data in relatie tot architectuur en projectopzet toegelicht. Hierbij gaan we in op alle aspecten die relevant zijn in Big Data en verkennen we wat Big Data oplossingen anders maakt en wanneer en hoe deze succesvol kunnen worden ingezet. Big data projecten vanuit het perspectief van IT professionals zoals architecten en projectleiders/managers .

Mogelijkheid om virtueel te volgen in twee blokken op donderdag 25 en vrijdag 26 februari. Of op 1 dag 26 februari.

Trainingsmomenten
vrijdag 26 februari (09:00-17:00)
Certificaten
Bewijs van deelname
Praktische informatie

Locatie of virtueel :  Minimaal 8 deelnemers. Mogelijkheid om virtueel te volgen in twee blokken op donderdag 25 en vrijdag 26 februari. Of op 1 dag 26 februari.

The Future Group

Röntgenlaan 27

2719 DX Zoetermeer


Investeringsoverzicht:

Verkoopprijs TFG Maat: € 450,-

Verkoopprijs TFG Premium Partner: € 550,-

Verkoopprijs externe deelnemer: € 650,-

Prijzen zijn exclusief BTW  

Algemene voorwaarden TFG-Academy zijn van toepassing.

Docenten
  • Bert Dingemans Bert Dingemans
    Bert is een gedreven informatiearchitect met een passie voor modelleren, integratie en beheer. Bert heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de automatisering en heeft een breed scala aan opdrachten uitgevoerd. Onder andere voor de Belastingdienst, Zwitser Leven, Ministerie van EZ (LNV), Provincie Gelderland en de Maatschappelijk Ondernemersgroep. Samen werken, contacten onderhouden en verbinden van betrokkenen in de organisatie is een vanzelfsprekendheid in zijn werkwijze. Bert is gespecialiseerd in het opstellen van architectuurmodellen en -documenten en het uitwerken van data- en SOA architecturen. Bert is auteur van het boek "Data architectuur in de praktijk" en van artikelen en whitepapers gericht op architectuur, data-architectuur, integratie, beheer en modelleertechnieken (Informatie, Computable, LAC, Via Nova Architectura, SDN magazine). Verder werkt hij aan diverse architectuurproducten zoals een wiki over informatie-architectuur (zie www.architectuurassistent.nl), een Archimate risico extensie en een PSA-assistent. Over deze architectuurtools is informatie te vinden op http://www.interactory.nl Bert heeft ervaring als spreker op congressen voor ICT professionals (Software Developer Network, GIA, TFG Innovation Event) en als gastdocent bij de Universiteit van Leuven. Daarnaast heeft hij bestuursfuncties vervuld bijvoorbeeld binnen de redactie van het Software Developer Magazine en binnen de afdeling architectuur van het NGI. 
Aanmelden voor deze training
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

VRAGEN OVER DEZE TRAINING?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We beantwoorden graag al je vragen over deze training. Je kunt ons altijd bellen van maandag tot vrijdag van 08:00 - 17:00 uur. Via ons contactformulier krijg je binnen 24 uur antwoord.
Servicedesk Servicedesk Academy service