• Persoonlijk Leiderschap

  Certificaat 950

  Lab 1: “Zijn” (Being)

  In deze workshop duiken we in de fundamentale vragen voor leiders: Wie ben ik? Waar sta ik voor? De focus zal liggen op wat jou drijft en wat je wilt bereiken met jouw leadership. Met andere woorden, wat is jouw purpose? We zullen ook onderzoeken welke obstakels (saboteurs) jouw potentieel kunnen belemmeren.

 • Training
 • Programma
 • Certificaten
 • Praktische info
 • Docenten
Wat houdt de training in?

  De kernvaardigheden/doelen waar we naartoe zullen werken zijn: een groter zelfbewustzijn en zelfvertrouwen, verhoogde zelfmotivatie en betrokkenheid, grotere (stress)bestendigheid, een betere balans tussen werk en privé, je inspiratie aanboren en anderen inspireren, verbeterde emotionele intelligentie (EQ) en een groter gevoel van verantwoordelijkheid als leider in je eigen leven.

  Voor wie is de training bedoeld?

  Iedereen die aan zichzelf wil werken.

  Trainingsprogramma
  Het lab is verdeeld in 4 delen:

  1. Wat drijft mij?

  2. Wat wil ik doen?

  3. Wat staat in de weg?

  4. Wat kan ik doen om mijn Leadership te verbeteren?
  Trainingsmomenten
  woensdag 27 september (09:00-17:00)
  Certificaten
  Bewijs van deelname.
  Praktische informatie

  Dit is een live training en vindt plaats van 09:00 tot 17:00.

  Iedere deelnemer krijgt een intake coachgesprek met 1 van de facilitators. Deze vinden plaats in de 2 weken voorafgaand aan de trainingsdag en worden direct na inschrijving met je gepland.

  Voor de lunch wordt gezorgd (dieetwensen s.v.p. doorgeven)

  Docenten:

  Dennis Strik
  Na Engelse literatuur en taalkunde in Amsterdam gestudeerd te hebben, kwam ik op mysterieuze wijze terecht als docent Nederlands aan University College London, waar ik studenten onderwees en begeleidde, onderzoek deed en onderweg verschillende boeken over taalverwerving mede-auteurde.

  Het kostte me 10 jaar en een ingewikkeld ontsnappingsplan om uiteindelijk uit de academische wereld te breken en mijn levensdoel te vinden in het helpen van anderen om deuren te openen en hun leven te transformeren. Met andere woorden, ik werd een coach.
  Ik behaalde accreditatie als Certified Professional Co-Active Coach (CPCC) van het Co-Active Training Institute en ik heb de accreditatie als Professional Certified Coach (PCC) van de International Coach Federation.

  Met de tijd begon ik me steeds meer te richten op leiderschapscoaching en breidde ik mijn bedrijf uit om ook een leiderschapsconsultant en -trainer te worden. Voor mij is "leiderschap" niet alleen van toepassing op individuen die teams en organisaties leiden - zoals veel van mijn klanten doen - maar ook op mensen in het algemeen. Leiderschap begint met het een leider worden in je eigen leven, opkomen voor waar je in gelooft en een wereld om je heen creëren die in lijn is met je waarden.

  Op die manier kunnen we ons beste leven leiden en onze krachtigste zelf zijn.
  Het is mijn doel om niet alleen individuele klanten te helpen hun moeiteloze zelf te zijn, maar ook om teams, organisaties - en de wereld in het algemeen - creatiever, coöperatiever, vindingrijker en leuker te maken.

  Merlijn Sluis
  Ik ben altijd gefascineerd geweest door hoe mensen dingen bereiken en wat hen maakt tot wie ze zijn. Van jongs af aan voelde ik me aangetrokken tot Filosofie en Psychologie en alles wat me hielp deze wereld, en vooral mensen, te begrijpen.

  Ik ben opgegroeid in een zeer competitieve omgeving, en leerde wat voor verschil mindset maakt voor je prestaties, maar ook voor je leven en je relaties. Misschien heeft dat mede geleid tot mijn keuze om Psychologie te gaan studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

  Mijn studie helpt me nog altijd in mijn werk met teams om ze te helpen uitgroeien tot hoogpresterende teams, en ik ontdekte dat dit veel meer te maken heeft met hoe mensen met elkaar omgaan en communiceren dan met hun vaardigheden of technische competenties.

  Ik ben sinds 2007 ook gecertificeerd coach en trainer via CoachU. Later behaalde ik ook mijn accreditatie als Certified Professional Co-Active Coach (CPCC) van het Co-Active Training Institute en de accreditatie van Professional Certified Coach (PCC) van de International Coach Federation.
  Wat mij vandaag drijft, is nog steeds hetzelfde: mensen in contact brengen met hun levensenergie, zodat ze het beste mogelijke leven voor zichzelf en anderen kunnen creëren. Ook help ik teams en organisaties om een cultuur te creëren die hen in staat stelt te gedijen en de impact te creëren die ze in de wereld willen hebben.


  Docenten
  • Merlijn Sluis Merlijn Sluis
   Ik ben sinds 2007 ook gecertificeerd coach en trainer via CoachU. Later behaalde ik ook mijn accreditatie als Certified Professional Co-Active Coach...
  Aanmelden voor deze training / opleiding
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
  Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

  VRAGEN OVER DEZE TRAINING / OPLEIDING ?

  NEEM CONTACT MET ONS OP!

  We beantwoorden graag al je vragen over deze training / opleiding. Je kunt ons altijd bellen van maandag tot vrijdag van 08:00 - 17:00 uur. Via ons contactformulier krijg je binnen 24 uur antwoord.
  Servicedesk Servicedesk Academy service