• Pitch like a pro Masterclass

  950

  Hoe krijg je je verhaal en boodschap goed over de bühne waardoor je meer impact maakt bij je publiek?  (Masterclass speciaal ontwikkeld voor TFG door de Toekomstdoeners)

  Het ontwikkelen van pitch skills is uitermate geschikt voor personen die vanuit een IT perspectief willen doorgroeien naar business partner om hun impact te vergroten. Met het ontwikkelen van deze skills kun je je verhaal goed over de bühne brengen in diverse omgevingen.


 • Training
 • Programma
 • Certificaten
 • Praktische info
 • Docenten
Wat houdt de training in?

Pitchen!

Een term die te pas en te onpas wordt gebruikt om een sterk betoog te houden. Van elevator pitch tot investors pitch, alles is een pitch blijkbaar. 

Wij zijn ervan overtuigd dat geen enkele pitch een standaardverhaaltje is dat je uit je hoofd leert en vervolgens gedachteloos overbrengt aan jouw publiek. Pitchen heeft een doel en jij zet dat middel in om jouw doel te bereiken. Het is dus van belang dat je zult begrijpen en ervaren hoe je hiermee echt aan de gang kunt. 

Wat ga je doen in 1 dag?

Leer de essentie van het pitchen en ontwikkel je eigen vijf fasen pitch. Een pitch die pakt, overtuigt en precies het belangrijkste overbrengt. Niet meer maar ook niet minder. Wij leren je de kracht van overtuigen en het weglaten. Brengen structuur en werken aan het vertrouwen in je eigen woorden. 

Wat levert het op? 

• Je krijgt inzicht in de vijf inhoudelijke kernelementen van een pitch
• Je leert hoe je een pitch vakkundig opzet
• Je leert welke vragen je absoluut moet kunnen beantwoorden
• Je gaat spelen met woorden, oefenen met de wijze waarop je ze uitspreekt en de accenten legt
• Je oefent met je eigen pitch zowel op inhoud als op non-verbale communicatie
• Je krijgt vertrouwen in je verhaal, je uitstraling en de boodschap die overbrengt
• Je weet vakkundig anderen te overtuigen en aan het denken te zetten
• Je staat steviger in je schoenen en ziet pitchen als een positieve uitdaging.

Voor wie is de training bedoeld?
Voor professionals die hands on een boost willen geven aan hun communicatie- en presentatie skills. Niet door een trucje te leren maar door te werken de persoonlijke ontwikkeling. Om hiermee effectiever en richtinggevend te kunnen bewegen in diverse omgevingen.
Trainingsprogramma

• In deze masterclass starten we met het ontleden van pitches. Ongeacht de duur of locatie waar deze wordt verteld. Wat maakt het goed, wat is de opbouw en hoe wordt het verteld. Na een stuk theorie gaan de deelnemers zelf, maar ook in kleine groepen aan de slag. Er wordt tijdens de masterclass een basis gelegd die de deelnemers kunnen (én zullen) gebruiken in diverse omgevingen en voor verschillend publiek. We leren je geen trucje, we leren je de skills om je persoonlijk verder te ontwikkelen.

• De masterclass bestrijkt één volle dag van 8 uur die, dat beloven we, voorbij zal zijn voordat je er bewust van bent. Gelukkig krijg je alle materialen mee en kun je er vervolgens zelf mee verder.

Trainingsmomenten
dinsdag 15 juni (09:00-17:00)
Certificaten
Bewijs van deelname
Praktische informatie

Locatie :
The Future Group
Röntgenlaan 27
2719 DX Zoetermeer

Inclusief lunch en drankjes gedurende de dag


Investeringsoverzicht:

Verkoopprijs TFG Maat: € 850,-

Verkoopprijs TFG Premium Partner: € 900,-

Verkoopprijs externe deelnemer: € 950,-

Prijzen zijn exclusief BTW

Algemene voorwaarden TFG-Academy zijn van toepassing.

(datum is nog nader te bepalen maar bij 10 inschrijvingen zal de dag in maart (virtueel) of 19 mei (klassikaal) plaatsvinden)

Docenten
 • Kevin Hanemaaijer Kevin Hanemaaijer
  Als strategisch (digitaal) vernieuwingsexpert en innovatiepionier help ik organisaties te versnellen en oplossingen te creëren met impact. Mijn rugzak...
Aanmelden voor deze training / opleiding
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

VRAGEN OVER DEZE TRAINING / OPLEIDING ?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We beantwoorden graag al je vragen over deze training / opleiding. Je kunt ons altijd bellen van maandag tot vrijdag van 08:00 - 17:00 uur. Via ons contactformulier krijg je binnen 24 uur antwoord.
Servicedesk Servicedesk Academy service