• SAFe for Architects -virtueel

  1.895
  Dit is een praktische en grondige verdiepingstraining voor iedereen die met de constructie en kwaliteit van grote complexe systemen te maken heeft. 
 • Training
 • Programma
 • Certificaten
 • Praktische info
 • Docenten
Wat houdt de training in?
SAFe plaatst de architect in een sleutelrol in Lean-agile organisaties. De architect heeft een leiderschapsrol en is "change agent" in de agile transformatie. Het werken onder veranderende omstandigheden vraagt (paradoxaal genoeg) ook om stabiliteit in (bouw)strategie en de manier van samenwerken. De architect kan deze stabiliteit bieden door een goed begrip en toepassing van lean-agile practices en incrementele ontwikkeling van systemen. Hier gaat de SAFe training voor de architect concreet op in.

Deze training helpt de architect effectiever te zijn en en vergroot zijn/haar impact op het resultaat. Veel architectuur thema’s krijgen door de SAFe context een verrassende duidelijkheid en toepasbaarheid. Agile wordt praktisch hanteerbaar in een "scaling" omgeving!

Deze training geeft je ook de mogelijkheid om examen te doen bij de SAFe academy en een certificaat te halen!

Door: Frank Langeveld
Voor wie is de training bedoeld?
Agile architectuur in een scaling context. Van strategie en alignment naar uitvoering en resultaten. Dit is een verdiepingstraining vanuit het perspectief van de architect. Het is aanbevolen om al enige basis kennis te hebben van SAFe.

Deze training is bestemd voor architecten en managers met een architectuur verantwordelijkheid, die opereren in omvangrijke organisaties en systemen. Maar ook Product owners en Product managers met een technische opdracht hebben baat bij deze training.
Trainingsprogramma
Zie voor het programma de SAFe website: https://www.scaledagile.com/certification/courses/safe-for-architects/

Na de training kun je via de safe academy een examen doen en een certificaat verdienen!
Trainingsmomenten
maandag 04 januari (09:00-17:00)
dinsdag 05 januari (09:00-17:00)
woensdag 06 januari (09:00-17:00)
Certificaten
Ja
Praktische informatie
Voorwaarden en inschrijven

Dit is een verdiepingstraining. Kennis van Agile en scrum is aanbevolen. Ervaring in het toepassen van agile practices is aanbevolen. Een basis training van SAFe is aanbevolen.

Investeringsoverzicht:

Verkoopprijs TFG Maat: € 1695,-

Verkoopprijs TFG Premium Partner: € 1795,-

Verkoopprijs externe deelnemer: € 1895,-

Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief examenvoucher.

Algemene voorwaarden TFG-Academy zijn van toepassing.

Extra Informatie
Bij 4 inschrijvingen worden i.o de remote bijeenkomsten gepland.
Docenten
 • Frank Langeveld Frank Langeveld
  Frank is an experienced Agile Coach. His strenght is to improve value outcomes delivered by (multiple) teams. Agile and Lean are an important source of inspiration. Frank also contributes in many ways to expand the use of Agile. Frank’s possible roles/functions: - Agile coach - Agile Project/Programme manager - Consultant/trainer in Scaled Agile Framework (Safe) - Trainer/coach in effective architecture - Workshop facilitator/outcome accelerator 
 • Gwenda Obels Gwenda Obels
  Gwenda Obels heeft ruim 25 jaar ervaring in IT,  met name binnen het domein rondom complexe netwerk en hybride cloud infrastructuren. In eerste gestart als ondernemende werknemer en daarna als ondernemende zelfstandige. Gwenda is in staat om (complexe) theorie beeldend en op een praktische wijze over te brengen. Didactisch vermogen en empathisch als het gaat om de leerbeleving. Als deskundige vaak geconsulteerd op verschillende infrastructuur gerelateerde ontwerpen. Gwenda is naast AWS cloud practioner en AWS certified solution architect, onder andere gecertificeerd Cisco professional.
Aanmelden voor deze training
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

VRAGEN OVER DEZE TRAINING?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We beantwoorden graag al je vragen over deze training. Je kunt ons altijd bellen van maandag tot vrijdag van 08:00 - 17:00 uur. Via ons contactformulier krijg je binnen 24 uur antwoord.
Servicedesk Servicedesk Academy service